Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Tre smilende beboere der sidder på linje

Rosengårdens aktivitetscenter

Ude på landet, hist hvor vejen slår en bugt, i Brøderup ved Tappernøje finder man Rosengårdens aktivitetscenter. Det tidligere plejehjem danner nu ramme om et dejligt aktivitetscenter, hvor der laves håndarbejde, gymnastik eller spilles kort. Man kan også få computer undervisning, hvis man ikke er så skrap til det der med netbank eller e-Boks. Det er der mange ældre, der har stor glæde af. Kommer man mandag over middag, mødes man allerede udefra af herlig musik. Det er husorkesteret, der øver. Der afholdes månedlige gudstjenester og påskefrokost, løvfaldsfrokost og julefrost. Om sommeren afholdes der flere grillarrangementer, hvor man kan sidde udenfor og nyde god mad og hinandens selskab. Rosengårdens aktivitetscenter er primært drevet af frivillige, og der er altid plads til nye frivillige. Læs mere her, hvis du har tid og lyst til at gøre en betydningsfuld forskel.

I Næstvedbladet er der hver uge et tillæg, der viser hvilke aktiviteter, der er i gang.

Personale kigger frem for sig mens hun krammer kvindelig beboer.
Kvindelig beboer i kørestol læner sig smilende frem mod personale.
Personale står og kigger ned i borgerens krydsord, mens borgeren kigger væk i samme retning som de tre andre kvinder der sidder ved kaffebordet.

Værestedet
Værestedet hedder Birkebjergcenterets aktivitetscenter, som ligger i stueplan med tilhørende terrasse samt en dejlig have med drivhuse.

Personale står og kigger ned i borgerens krydsord, mens borgeren kigger væk i samme retning som de tre andre kvinder der sidder ved kaffebordet.

Bakkegårdens aktivitetscenter
Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk