Spring navigationen over og gå direkte til indhold
To smilende kvinder holder i hånd og kigger på anden kvinde der kigger ligefrem, mens de sidder ved kaffebordet.

Bakkegårdens aktivitetscenter

Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin. Der er stor tilslutning til aktiviteterne, som der er rigtig mange af. Især den fysiske træning trækker deltagere. Flertallet af de ældre er meget bevidste om at holde sig fysisk friske, og personalet har et stærkt fokus på rehabilitering. Der er faste ugentlige aktiviteter, som man kan melde sig på og derudover arrangeres der også koncerter og ture ud af huset. Det kan være en tur til Karrebæksminde, en tur i Tivoli, på indkøbstur i et havecenter eller på besøg i Andelslandsbyen Nyvang. Kun fantasien sætter grænser. De ældre er selv med til at planlægge, hvor turene går hen. Det gør de i fællesskab med de frivillige, der står for en stor del af arrangementerne.  

I Næstvedbladet er der hver uge et tillæg, der viser hvilke aktiviteter, der er i gang

Personale kigger frem for sig mens hun krammer kvindelig beboer.
Kvindelig beboer i kørestol læner sig smilende frem mod personale.
Personale står og kigger ned i borgerens krydsord, mens borgeren kigger væk i samme retning som de tre andre kvinder der sidder ved kaffebordet.

Værestedet
Værestedet hedder Birkebjergcenterets aktivitetscenter, som ligger i stueplan med tilhørende terrasse samt en dejlig have med drivhuse.

Personale følger kvindelig beboer der går ved sin rollator

Rosengårdens aktivitetscenter
Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk