Birkebjerg 9

Bakkegårdens aktivitetscenter

Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin. Der er stor tilslutning til aktiviteterne, som der er rigtig mange af. Især den fysiske træning trækker deltagere. Flertallet af de ældre er meget bevidste om at holde sig fysisk friske, og personalet har et stærkt fokus på rehabilitering. Der er faste ugentlige aktiviteter, som man kan melde sig på og derudover arrangeres der også koncerter og ture ud af huset. Det kan være en tur til Karrebæksminde, en tur i Tivoli, på indkøbstur i et havecenter eller på besøg i Andelslandsbyen Nyvang. Kun fantasien sætter grænser. De ældre er selv med til at planlægge, hvor turene går hen. Det gør de i fællesskab med de frivillige, der står for en stor del af arrangementerne.  

I Næstvedbladet er der hver uge et tillæg, der viser hvilke aktiviteter, der er i gang

Bakkegården 14
Birke Bo 14

Værestedet
Værestedet hedder Birkebjergcenterets aktivitetscenter, som ligger i stueplan med tilhørende terrasse samt en dejlig have med drivhuse.

Rosengårdens aktivitetscenter
Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 
22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk