Bakkegården 20

Når du bor hos os

Et ældreliv på egne præmisser

Distrikt SYD dækker den sydlige del af Næstved, samt Rønnebæk, Mogenstrup, Tappernøje og Hammer.

Herunder ser du de boligtilbud Distrikt SYD har.

Bakkegården
Bakkegården er, som navnet antyder, placeret på en bakketop i naturskønne omgivelser ved Mogenstrup by. Den mest fantastiske udsigt fås fra både boliger og det hyggelige aktivitetscenter.

Birkebjergcenteret
Det kan godt være, at Birkebjergcenteret fremstår grå set udefra, men det er kun lige indtil, man kommer indenfor. Her har indretningsarkitekter fremtryllet et lyst og venligt miljø, der gør, at man straks føler sig hjemme.

Birkebo
Birkebos lejligheder og fællesområder er er indrettet lyst og rummeligt, med vinduespartier og panoramaudsigt. Der er anlagt en sansehave med lysthus og en have med højbede, hvor der dyrkes grøntsager og krydderurter. 

Omsorgsboligerne på Nygårdsvej
Helt forenden af Nygårdsvej nr. 220, hvor det sydlige af Næstved by støder op til marker og skov, ligger omsorgsboligerne på Nygårdsvej. En fantastisk beliggenhed, der byder både på by og natur.

Aktiviteter

Det summer af liv på alle Distrikt Syds aktivitetscentre. Et godt liv er kendetegnet ved, at det er meningsfuldt. Livskvalitet og fællesskab går ofte hånd i hånd. Det er vigtigt at lave det, som man synes er sjovt og som giver mening og gerne sammen med andre. Derfor tilbyder Distrikt Syd en bred vifte af muligheder for aktiviteter, hvad enten du kommer på Birkebjergcenteret i Næstved by, på Bakkegården i Mogenstrup eller på Rosengården i Brøderup.  

Du kan deltage i aktiviteterne uanset, hvor du bor, og der er også mulighed for at blive hentet og bragt, hvis du ikke selv kan komme frem.

Værestedet
Værestedet hedder Birkebjergcenterets aktivitetscenter, som ligger i stueplan med tilhørende terrasse samt en dejlig have med drivhuse.

Bakkegårdens aktivitetscenter
Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin

Rosengårdens aktivitetscenter
Der er energi og glæde i Bakkegårdens aktivitetscenter. Enten spilles der banko, der sys i det kreative værksted, der er besøg af musikere, der bages boller, eller en instruktør står for den populære stole gymnastik, der giver masser af grin

VISION
Det er vores vision at skabe de absolut bedste rammer og muligheder for det ældreliv, du ønsker dig.

Når du bor hjemme
Se hvad hjemmeplejen kan tilbyde og hvilke aktiviteter vi har på Birkebjergcentret, Bakkegården og Rosengården.

Medarbejdere og frivillige
Man kan være frivillig lige præcis der og i lige præcis det omfang, som man ønsker det.

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 
22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk