Spring navigationen over og gå direkte til indhold
To kvinder kigger hinanden i øjenene og smiler til hinanden.

Korinthvej

Det er tirsdag eftermiddag. Udenfor er det gråt og blæsende, men der dufter af kaffe, og gulerodskagen er netop sat på bordet. En rar stemning breder sig, for flere af de ældre er lige vågnet fra deres middagslur og er klar til en sludder og en kop kaffe. Sådan kunne et øjebliksbillede se ud en helt almindelig efterårsdag på Korinthvej.  

Korinthvej er et daghjem for borgere med demens. Der er plads til 8 personer ad gangen og man visiteres gennem Betina Lassen. I daghjemmet er der en højt specialiseret og fast personalegruppe med særlig viden om demens. På Korinthvej har borgerne mulighed for at slappe af i den hyggelige stue, at lege eller træne på det interaktive gulv, at gå tur med personalet eller at være i den fint anlagte have, hvor der også er et populært drivhus. Har man brug for et bad, kan man også få hjælp til det. At komme på Korinthvej er en stor støtte for såvel borgerne som de pårørende. Der er borgere, der kommer dagligt men også borgerer der kommer en enkelt eller to dage om ugen. I samråd med Betina Lassen afdækkes det konkrete behov. Korinthvej har åbent fra 12-20.

Specialist i demens og psykiatri

Betina Lassen
2545 0588

Erindringsdans
Erindringsdans - god øjenkontakt mellem kvindelig personale og kvindelig beboer.

Bakkegårdens dagcenter
Som et særligt tilbud har Bakkegården et dagcenter for demente. Bor man i eget hjem i Næstved Kommune og er man ramt af demens, har man mulighed for at blive visiteret til daghjemmet.

Kvinder der går væk med sin rollator.

Demenskoordinator
Ud over de to daghjem (Bakkegårdens Dagcenter og Korinthvej) og Nybo, som alle råder over specialuddannet personale, findes der i Distrikt Syd en overordnet specialist i demens og psykiatri Betina Lassen.

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk