Bakkegården 9 Red

Medarbejdere og frivillige

Statistikken for sygefravær taler sit tydelige sprog. Bare 5 procent i gennemsnit i de sidste 4 år, hvilket desværre hører til sjældenhederne inden for dette arbejdsområde.

Medarbejdere

Distrikt Syd består af ca. 300 ansatte. Der er tale om en meget kompetent og tværfaglig medarbejdergruppe bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, aktivitetsmedarbejdere og pædagoger. De fleste medarbejdere har derudover forskellige kurser alt efter, hvilket område de arbejder med. Alle sygeplejersker er f.eks. specialuddannede i akut sygepleje, palliation og demens. Når man spørger personalet, hvad der er særligt ved at arbejde i Distrikt Syd, får man samme svar, om man spørger personalet på Bakkegården, i Birkebjerg centeret eller på en hvilken som helst anden af Distrikt Syds arbejdspladser: Det er det gode arbejdsklima, det tætte samarbejde. Vi kan tale sammen, vi hjælper hinanden, vi lytter til hinanden, vi griner sammen.

Statistikken for sygefravær taler sit tydelige sprog. Bare 5 procent i gennemsnit i de sidste 4 år, hvilket desværre hører til sjældenhederne inden for dette arbejdsområde. Men lederne er også håndplukkede og ved, at for at skabe de absolut bedste rammer og muligheder for at de ældre kan få det liv, de ønsker sig, skal der ligeledes gode rammer og muligheder til for personalet.

Se de ledige jobs

Hvis du er interesseret i et job i Distrikt SYD, vil vi anbefale dig at se de ledige stillinger på Næstved Kommunes hjemmeside.

Vil du gerne være timelønnet afløser er du velkommen til at skrive til os på distriktsyd@naestved.dk eller ringe til en af vores teamledere.

Du kan finde ledige jobs her.

 

Bakkegården 7
Bakkegården 26
Frivillige

Udover et meget kompetent og fagligt dygtigt personale, består Distrikt Syd også af omkring 90 frivillige. De frivillige er en fuldstændig uvurderlig del af Distrikt Syd. Uden de mange frivillige ville Distrikt Syd ikke kunne opretholde det store og indholdsrige aktivitetsniveau, som vi er så stolte af. De frivillige er organiseret gennem et brugerråd, som er ledet af teamleder Else Marie Holm Jørgensen.

Man kan være frivillig lige præcis der og i lige præcis det omfang, som man ønsker det. Nogle kommer fast og bager pandekager eller boller, andre vil gerne være med til at arrangere ture ud af huset og andre igen vil måske gerne stå for nogle aktiviteter. Det er  en gave at få lov at skabe livsglæde hos andre, som en frivillig udtrykker det.

Hvis du gerne vil være frivillig i Distrikt SYD kan du kontakte teamleder Else Marie Holm på ehjor@nastved.dk

 

Birke Bo 22
Birkebjerg 14

VISION
Det er vores vision at skabe de absolut bedste rammer og muligheder for det ældreliv, du ønsker dig.

Når du bor hos os
Se hvad Bakkegården, Birkebjergcentret, Birkebo og Nygårdsvej kan tilbyde.

Når du bor hjemme
Se hvad hjemmeplejen kan tilbyde og hvilke aktiviteter vi har på Birkebjergcentret, Bakkegården og Rosengården.

Vil du vide mere om
at være frivillig ved Distrikt Syd?

Hvis du vil høre mere, så kontakt
Else Marie Holm Jørgensen på telefon 
22 63 26 18 
eller send en mail på: ehjor@naestved.dk